perjantai 19. heinäkuuta 2024

FSHF 20 år, i Esbo (för medlemmar)

Det finns ännu plats i vår förenings 20-årsjubileumfest. Evenemanget hålls i Esbo på Café Margreteberg söndagen den 8.9.2024 (Inspektorsgränden 3, Esbo). Tillställningen börjar kl 12:00 och slutar kl 16:00.

Det bjuds på salt och sött till kaffe och te. Jubileumsföredraget hålls av filosofie doktor Katja Tikka. Ämnet är ”Konnankoukkuja ja hirttotuomioita – miten lainsäädäntö näkyy arkistolähteissä? ” (= Bustrick och hängningar - hur framträder lagstiftningen i arkivkällorna?) Föredraget är på finska 

Festen är för FSHF:s medlemmar. Deltagaravgiften är 30 € per person (innehåller både deltagande och servering). Vi ber om bindande anmälan per e-post till vår kassör Eija Liitiäinen (rahastonhoitaja(at)sukuhistoria.fi). Glöm inte att anmäla om eventuella specialdieter. Mer info om tillställningen får du kassören (se ovan).

 Du är hjärtligt välkommen med och träffa andra medlemmar och att fira jubiléet i en grönskande miljö! Margreteberg ligger i den idylliska Margretebergs-parken, Finlands största utställningspark för trädgårdar och trädgårdsbyggande.